Garai Jatetxean bertako indaba, aldiko arrain, solomotxo berezi, txuleta, bildots eta abarren sukaldaritzan gure espezialitatea dastatu ahalko duzu. Zizka-mizka hotz eta beroen barietate handia, entsalada ezberdinak, arrainak, okelak eta postreak ditugu.

Denboraldiko produktuak gutun honen kanpo eskaini daukagu.

SARRERA HOTZAK [>]

SARRERA BEROAK [>]

ARRAINAK [>]

HARAGIAK [>]

POSTREAK [>]

ARDAOEN KARTA [>]

SARRERA HOTZAK

Ezkur urdaiazpikoa edo solomoa
Antzar foie
Zainzuriak
Porruak ozpin-olio saltsan
Bakailao entsalada
Mendreska entsalada
SARRERA BEROAK

Onddo-nahaskia
Itsaski sopa
Arrautzeztatudun barazki menestra
Eguneko egosia
Askotariko frijituak
Muxilak gustura (orburuekin, marinel erara, saltsa berdean edota plantxan)
Onddoak foierekin
ARRAINAK

Legatza gutura (plantxn, saltsa berdean edo arrautzetatua)
Rapea plantxan
Txipiroiak bere tintan
Txipiroiak tipula nahasiarekin
Otarrainxkak plantxan
Makailaoa pil-pilean
HARAGIAK

Azpizuna foie erara
Azpizuna plantxan
Azpizuna roquefort erara
Idi txuletoia
Idi-masaila erregosia
Foie plantxan mahats saltsan
POSTREAK

Kremazko pantzineta txokolate beroarekin
Krema txigortua jogurt izozkiarekin
Mamia (denboraldian)
Arroz-esnea
Jogurt izozki naturala
Limoizko sorbetea cava erara
Eskoziar kafea
Etxeko tartak
Etxeko flana
ARDAOEN KARTA

Bodegas Raimat
Bodegas Bilbainas
Bodegas Fco. Españolas
Bodegas Alta Rioja
Bodegas Muga
Bodegas Campillo
Bodegas Coto
Bodegas Cune
Bodegas Fernández de Piérola
Bodegas Marqués de Cáceres
Bodegas Baigorri
Bodegas Remelluri
Bodegas López Heredia
Bodegas Lan
Bodegas Remíez
Bodegas Altún
Bodegas Tras Las Cuestas

Horrez gain, bat upategiak, txakolin eta txanpaina
ARGAZKIAK